Харчові барвники
Харчові барвники
У сучасному суспільстві у всіх сферах існує конкуренція. Виготовлення кондитерських виробів не виняток. Тому зовнішній вигляд, що запам'ятовується, привабливе оформлення десертів, відіграє таку важливу роль. Ваше тістечко може бути неймовірно ніжним, смачним і просто танути в роті, але ніхто про це не дізнається з-за його скромного вигляду. Харчові барвники допомагають десертів і напоїв виділитися, привернути увагу і запам'ятатися споживачам.
- FK005-070
- FK005-060
Види харчових барвників
Барвники поділяються на синтетичні і натуральні. В якості натуральних використовують соки овочів і фруктів, порошок з чайного листя, різні спеції. Синтетичні пігменти складаються з органічних сполук, які не зустрічаються в природі. У кожного виду є свої переваги і недоліки. Натуральні барвники містять вітаміни та мінеральні речовини, тобто є корисними. Але з їх допомогою можна отримати обмежену кількість кольорів, переважно пастельних відтінків. Крім того, такі барвники нестабільні і руйнуються під впливом високих температур, прямих сонячних променів і інших несприятливих факторів.
Штучні барвники не містять корисних речовин. Як правило, у рекомендованих дозах вони нейтральні для організму. Зате з їх допомогою можна вивести широку палітру різноманітних, яскравих відтінків. Ще одна перевага - синтетичні барвники термостабильны, можуть довго зберігатися і практично не схильні до впливу навколишнього середовища. Харчові барвники також поділяють на водо-і жиророзчинні, призначені для фарбування різних продуктів.
Асортимент
Мы предлагаем приобрести пищевые красители оптом и в розницу. У нас вы найдете такие виды красителей:
- Гелевые водорастворимые. Предназначены для окрашивания теста, мастики, крема, айсинга и других кондитерских масс. Относятся к концентратам.
- Пастообразные. Эти красители также растворимые в воде и высококонцентрированные. По сравнению с гелевыми обладают более густой консистенцией.
- Сухі. Такі барвники можна використовувати двома способами: розвести водою, або застосовувати в сухому вигляді для фарбування поверхні виробу.
- Жиророзчинні. Використовуються переважно для фарбування шоколаду глазурей і жирних кремів.
- Кандурины. Є універсальними харчовими барвниками. Відносяться до сухих, являють собою їстівні блискітки.
- Лаки. Призначені для нанесення малюнків і написів на поверхню готових виробів.
Залишилися питання з нашого асортименту - напишіть або подзвоніть нам.