Продавець Товари для кондитера ProDeko розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
709 відгуків

Зараз компанія не може обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

ProDeko
+380 (67) 334-14-33
+380 (50) 334-14-33
+380 (44) 494-14-33
Кошик
Папір шокотрансфер для шоколаду KopyForm Choco Sheets A4 25 sheets 1х10

Папір шокотрансфер для шоколаду KopyForm Choco Sheets A4 25 sheets 1х10

  • Під замовлення
  • Тільки оптом
  • Код: 1587CH
clockВідправка з 28 травня 2024

1 397 /упаковка

Мінімальне замовлення — 10 упаковок

+380 (67) 334-14-33
  • +380 (50) 334-14-33
  • +380 (44) 494-14-33
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Choco Sheets® - це вкриті трансферні листи, на яких можна друкувати харчовими чорнилами від Kopyform. Choco Sheets® полегшує виробництво трюфелів з персоналізованими логотипами.

Друк на шоколаді з допомогою KOPYFORM Choco Sheets® повинен виконуватися «дзеркальним відображенням» (друк на футболці) на ламінованій частині Choco Sheets® з параметром якості друку, встановленим на «Високий». Подайте листи з фронтального завантажувача вашого принтера.
Дайте надрукованим аркушам висохнути при 20 ° C і максимальній вологості менше ніж 50%. Якщо вологість перевищує 50%, ви повинні збільшити кімнатну температуру. Будь ласка, переконайтесь, що харчові чорнила абсолютно сухі, перш ніж додавати шоколад в Choco Sheets® (темні кольори повинні сохнути довше, ніж світлі).
Помістіть Choco Sheet® на дерев'яну або пластикову поверхню (не використовуйте мармурову поверхню або сталеву поверхню) і нанесіть темперований білий шоколад. При нанесенні на Choco Sheet® білий шоколад повинен мати температуру не менше 31,5 ° C.
Охолодіть шоколад при температурі 4 ° С - 8 ° С протягом приблизно 15 хвилин. Як тільки шоколад затвердіє, його можна видалити з Choco Sheet®. Якщо ви все зробили правильно, ваш відбиток тепер буде переведений в шоколад.
 
Склад:
Кукурудзяне борошно, олія какао, цукор, сушений яєчний білок, сухе знежирене молоко, загусник E1422, картопляне борошно, вода, оливкова олія, сіль

Термін придатності - 12 місяців, при температурі від 15 до 20 градусів Цельсія.
Основні
ВиробникKopyform
Країна виробникНімеччина
СкладКукурудзяне борошно, масло какао, цукор, сушений яєчний білок, сухе знежирене молоко, загусник E1422, картопляна борошно, вода, оливкова олія, сіль
Користувальницькі характеристики
ФорматА4
Кількість25 pcs
Тип бумагиШокотрансфер
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 397 /упаковка
  • Мінімальне замовлення: 10 упаковок
Папір шокотрансфер для шоколаду KopyForm Choco Sheets A4 25 sheets 1х10Папір шокотрансфер для шоколаду KopyForm Choco Sheets A4 25 sheets 1х10
Під замовлення
1 397 /упаковка
+380 (67) 334-14-33
  • +380 (50) 334-14-33
  • +380 (44) 494-14-33

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner