Choco Sheets® - це вкриті трансферні листи, на яких можна друкувати харчовими чорнилами від Kopyform. Choco Sheets® полегшує виробництво трюфелів з персоналізованими логотипами.
Друк на шоколаді з допомогою KOPYFORM Choco Sheets® повинен виконуватися «дзеркальним відображенням» (друк на футболці) на ламінованій частині Choco Sheets® з параметром якості друку, встановленим на «Високий». Подайте листи з фронтального завантажувача вашого принтера.
Дайте надрукованим аркушам висохнути при 20 ° C і максимальній вологості менше ніж 50%. Якщо вологість перевищує 50%, ви повинні збільшити кімнатну температуру. Будь ласка, переконайтесь, що
харчові чорнила абсолютно сухі, перш ніж додавати
шоколад в Choco Sheets® (темні кольори повинні сохнути довше, ніж світлі).
Помістіть Choco Sheet® на дерев'яну або пластикову поверхню (не використовуйте мармурову поверхню або сталеву поверхню) і нанесіть темперований
білий шоколад. При нанесенні на Choco Sheet® білий шоколад повинен мати температуру не менше 31,5 ° C.
Охолодіть шоколад при температурі 4 ° С - 8 ° С протягом приблизно 15 хвилин. Як тільки шоколад затвердіє, його можна видалити з Choco Sheet®. Якщо ви все зробили правильно, ваш відбиток тепер буде переведений в шоколад.
Склад:
Кукурудзяне борошно, олія какао, цукор, сушений яєчний білок, сухе знежирене молоко, загусник E1422, картопляне борошно, вода, оливкова олія, сіль
Термін придатності - 12 місяців, при температурі від 15 до 20 градусів Цельсія.