493 ₴/кг/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
Желатин гранульований свинячий використовується для приготування заливних, желе, тортів, цукерок, мусів , кремів, суфле і зефіру і морозива.
Має сильні желюючі властивості. Желатин не впливає на смак, колір і запах готового продукту.
Гранульований желатин застосовується як желюючий агент, загущувач, стабілізатор і емульгатор. У малих кількостях він надає густоту соусам та кремам, а у великих загущає рідини до такого ступеня, що їх можна різати ножем. Використовується у виробництві морозива, перешкоджаючи утворенню занадто великих кристалів льоду, маса в результаті виходить більш гладкою та ніжною.
Вимагає попереднього замочування в певній кількості рідини. Оптимальною для замочування вважається пропорція 9 мл води на 1 г сухого желатину. Процес набухання може займати від 15 до 45-60 хвилин в залежності від якості продукту. Після набухання ємність з желатином ставиться на плиту та при помірному нагріванні і постійному помішуванні желатин розчиняється. Далі желатинова маса вводиться в рідину, крем або соус, який необхідно перетворити в желе. Якщо Вам трапився швидкорозчинний желатин (вказується на упаковці), то допускається варіант, коли в набряклий желатин вводиться рідина, що закипіла, і розмішується до розчинення.
Термін придатності: 3 роки
При кімнатній температурі, в сухому місці без сторонніх запахів
У рецептах має вказуватися вид желатину та його сила. Якщо в рецепті у вас вказана одна сила желатину, а той желатин, який є у вас, має іншу силу, ви можете перерахувати необхідну кількість за формулою.
Наприклад:
Якщо у вас рецепті вказано желатин силою 220, а у вас є лише 160. Формула виглядатиме так 220/160=1.375 . Якщо в рецепті зазначено, наприклад, 15 г, вам потрібно помножити на 15 отримане число 15*1.375=20.625 г. Скругляйте у більшу сторону і виходить 21 г. Цю масу можна використовувати в рецепті.
Якщо у вас рецепті вказано желатин силою 160, а у вас є лише 220. Формула буде виглядати так (160/220)= 0.727. Якщо в рецепті зазначено, наприклад, 15 г, вам потрібно помножити на 15 отримане число 15*0.727=10.905 г. Скругляйте у більшу сторону і виходить 11 г. Цю масу можна використовувати в рецепті.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Ewald-Gelatine |
Країна виробник | Німеччина |
Тип | Желатин |