646,20 ₴/кг
Показати оптові ціниФундучне борошно - подрібнений горіх фундук, що використовується для виготовлення горіхових начинок, білково-горіхових та пісочно-горіхових напівфабрикатів, як добавка для всіх видів тіста, як прикраса і як самостійна страва.
З нею готують фундучний крем чудову начинку для булочок та тарталеток. Однак борошно з фундука знаходить застосування не тільки при приготуванні солодощів. Саме її використовують для надання густішої консистенції деяким соусам та супам, традиційним для середземноморської кухні.
Фундучне борошно зберігає корисні властивості ядер фундука, його тонкий смак та делікатний аромат, передаючи їх готовим стравам.
Чим багате борошно з фундука?
Фундучне борошно містить понад 70% корисних жирів, амінокислот, білків, які легко засвоюються організмом. Завдяки цьому горіхи є поживними, але при цьому дієтичними продуктами. З корисних речовин можна відзначити фосфор, магній, калій, цинк, які необхідні для зміцнення тканин та нормалізації обміну речовин.
Склад - Фундук 100%
Харчова цінність на 100 гр продукту:
- Білки 15 гр
- Вуглеводи 9.4 гр
- Жири 61 гр
Енергетична цінність - 651 Ккал.
Основні | |
---|---|
Виробник | Lubeca |
Країна виробник | Німеччина |
Термін придатності | 12 міс |
Склад | Фундук |
Помел | екстра дрібний помел |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 1000 |