1 547 ₴
Жовтий пектин являє собою порошок, який використувується в якості гелеутворюючого агента. Ідеально підходить для фруктових смол, желейних виробів та начинок для тортів.
Порошкоподібний пектин дозволяє отримати відмінні результати схоплювання при використанні з інгредієнтами, багатими на цукор (принаймні, 76% вмісту цукру).
Желеподібна речовина незворотня: її не можна розплавити або скинути при нагріванні.
Рекомендована кількість: від 10г до 12 г на кг
Склад: пектин E440i, тартрат натрію та калію E337, декстроза, поліфосфат натрію S452i.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Louis François |
Країна виробник | Франція |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | пектин |
Країна реєстрації бренду | Франція |
Основні атрибути | |
Упаковка | оригінальна упаковка 1 кг |
Країна виробництва | Франція |
термін зберігання | 2 роки |