165 ₴/кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
Білий кристалічний порошок без запаху, добре розчинний у воді. Сорбітол отримують шляхом гідрування декстрози та кристалізації.
Сорбітол є стабілізуючим агентом: E420.
Використовується в якості підсолоджуючого наповнювача або пресуючого агенту в кондитерських виробах без цукру, таких як жувальна гумка, а також в якості зволожувача і стабілізатора у печиві та випічці.
Рекомендоване дозування: від 1,5% до 2,5% в розрахунку на масу
Компанія Louis Francois, першопрохідці в області виробництва структурних агентів, емульгаторів, консервантів і харчових інгредієнтів. Виробляє та продає широкий асортимент продукції для філій гастрономічною, кондитерської, хлібобулочної, шоколадної галузей по всьому світу. З виробничої площадки, розташованої в Парижі, Louis Francois вже понад сто років з ентузіазмом передає це ноу-хау, підкріплюючи свої досягнення інноваціями та досвідом.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Louis François |
Країна виробник | Франція |
Форма випуску | Розсипний |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Цукрозамінник |