Вершки від виробника Mlekovita (Польща), не мають у своєму складі жодних рослинних жирів, їхня перевага перед конкурентами — під час збивання збільшують свій об'єм утричі. Здатні зберігати об'єм і форму після збивання впродовж тривалого часу та не втрачати під час приготування свої смакові характеристики. Вершки збиваються за кілька хвилин і можуть швидко вбирати повітря у свою структуру, упродовж довгого періоду утримують його. Вершки Mlekovitа популярні серед кондитерів, завдяки своїй якості і тривалого зберігання
- Термін зберігання: 180 днів, за температури від 0 °C до +25 °C;
- Харчова цінність на 100 г: 292 ккал; білки 2,3 г, жири 30 г, вуглеводи 3.2 г.
- Відкрите паковання зберігати в холодильнику за температури від (+2 °C) до (+6 °C) не більш ніж 2 днів.