Вершки від виробника Mlekovita (Польща), не мають у своєму складі жодних рослинних жирів, їх перевага перед конкурентами – при збиванні збільшують свій обсяг у 3 рази. Здатні зберігати обсяг і форму після збивання протягом тривалого часу і не втрачати при приготуванні свої смакові характеристики. Вершки збиваються за кілька хвилин і можуть швидко вбирати повітря в свою структуру, протягом тривалого часу утримують його. Вершки Mlekovitа популярні серед кондитерів, за рахунок своєї якості і тривалого зберігання
Термін зберігання: 180 днів, при температурі від 0°C до +25°C;
Харчова (поживна) цінність на 100 гр: 292 ккал; білки 2,3г, жири 30г, вуглеводи 3.2г.
Відкриту упаковку зберігати в холодильнику при температурі від (+2 °C) до (+6 °C) не більше 2 днів.