50 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
Швидкорозчинний свинячий Желатин Gelita – натуральний інгредієнт нейтральний за кольором, запахом та смаком.
Використовується як загусник, стабілізатор, сполучник, емульгатор, спінюючий та збиваючий агент.
У тортах та випічці желатин дозволяє створити начинки з ідеальною текстурою - від м'яких кремових до щільних - залежно від ваших потреб. Желатин може як продовжити термін зберігання продукту і підвищити його стабільність при заморожуванні-відтаванні, що корисно при виготовленні морозива. Також желатин використовується щоб зробити вафлі і печиво більш хрусткими.
Желатин широко використовується у кулінарії; кондитерської, м'ясо-молочної промисловості.
Так само застосовується для: мармеладу, желейних конфет, зефіру, йогуртів, мороженого, глазурі, випічки, холодцю та багато чого іншого.
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Виробник | Gelita |
Країна виробник | Німеччина |
Тип | Желатин |
Склад | желатин харчовий |