1 340 ₴/кг
Мінімальне замовлення — 3.5 кг
Паста з пьемонского фундука, сорт називається Nocciola tonda gentile
Цей горіх володіє легким ароматом карамелі та меду, і по праву вважається серцем італійської кухні. Основному сорту п'ємонтського фундука (Nocciola tonda gentile) 2 грудня 1993 р. був присвоєний спеціальний знак якості, статус IGP або Indicazione Geografica Protetta (інформація про запатентованому географічному назві), що означає, що оригінальні особливості цього сорту горіха пов'язані саме з місцевістю регіону П'ємонт.
Цей сорт фундуку дуже вдалий для кондитерської промисловості, бо його неповторний аромат повною мірою проявляється тільки після правильного обсмажування. Саме такі горіхи вважаються ідеальними для виробництва відомих далеко за межами П'ємонту шоколадних цукерок джандуйотти (gianduiotti).
Дозування: 70-100 г на літр
Поживна цінність в 100 г продукту: 2.810 кДж (ккал), жири - 64 г, вуглеводи -6,1 г, білки -15 г
Зберігання : після відкриття зберігати в сухому прохолодному місці
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 3500 г |
Смак | Лісовий горіх |
Виробник | M&G |
Основні атрибути | |
Упаковка | Пластикова банка |