204 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
Пудра йогурту Pernigotti 100 г (фасовка)
Пудра на основі натурального йогурту. Пудру йогурту використовують, щоб надати виробам ніжної текстури та приємного молочного смаку. Не містить глютен.
Застосовується для начинок, мусів, крему, бісквіту, соусів, десертів. Пудру використовують у приготуванні йогуртового морозива. Зручна у застосуванні, легко розчиняється у теплих чи холодних рідинах.
Дозування: 40 г на літр базової суміші.
Поживна цінність у 100 г продукту: Енергетична цінність 1425 кДж (335 ккал), жири – не містить, вуглеводи - 52 г, білки - 25 г.
Умови зберігання: Зберігати в сухому та прохолодному місці.
Термін придатності: 24 місяці в герметичній упаковці.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Основні атрибути | |
Вага | 2000 |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пакет |