928 ₴/кг
Мінімальне замовлення — 3.5 кг
Концентрована паста для gelato з дині з вмістом дині 40%, завдяки чому має насичений фруктовий смак та аромат. Ідеально підходить для приготування морозива, так само застосовується як смакова добавка для морозива зі свіжих фруктів.
Завдяки консистенції, пасту зручно додавати до будь-яких кондитерських виробів. Паста дині використовується для мусів, гелів, кремів, тіста для випікання. Можна використовувати як просочення для десертів.
Дозування: 70 г на кг базової суміші;
40-50 г на кг, як добавка до морозива зі свіжими фруктами
Поживна цінність у 100 г продукту: Енергетична цінність 1184 кДж (279 Ккал),
білки – 0,1 г, жири – 0,1 г, вуглеводи – 69 г.
Умови зберігання: Зберігати в прохолодному та сухому місці.
Термін придатності: 18 місяців у герметичній упаковці.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 3500 г |
Смак | Диня |
Упаковка | Пластикове відро |