1 051 ₴/кг
Паста кокоса з кубиками кокосу Pernigotti 1 кг (фасування)
Концентрована паста з кокосу для приготування кокосового морозива, так само застосовується як смакова добавка для морозива зі свіжих фруктів.
Завдяки консистенції, пасту зручно додавати до будь-яких кондитерських виробів. Кокосова паста використовується для мусів, гелів, кремів, тіста для випікання. Можна використовувати як просочення для десертів.
Дозування: 80-100 г на літр фруктової базової суміші gelato
50 г на літр як добавка до морозива зі свіжих фруктів
Поживна цінність в 100 г продукту: Енергетична цінність 1515кДж(362Ккал), білки - 1,2 г, жири - 11 г, вуглеводи - 63 г
Умови зберігання: Зберігати в прохолодному та сухому місці.
Термін придатності: 36 місяців у герметичній упаковці.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 1000 г |
Смак | Кокос |
Упаковка | Пластикове відро |