2 141 ₴/кг
Ванільна паста з натуральним ароматом бурбонської ванілі з Мадагаскару 100% з насінням для приготування gelato.
Завдяки консистенції, пасту зручно додавати в будь-які кондитерські вироби.
Ванільна паста використовується для мусів, гелів, кремів, тіста для випічки.
Можна використовувати як просочення для десертів.
Дозування: Для gelato: 20-30 г на літр базової суміші.
Поживна цінність в 100 г продукту: Енергетична цінність 1337 кДж (315 Ккал) білки - не містить, жири – 1,6 г, вуглеводи - 73 г
Умови зберігання: Зберігати в прохолодному і сухому місці.
Термін придатності: 36 місяців.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 1000 г |
Склад | Сироп з глюкозо-фруктозою, натуральний аромат ванілі, порошок ванільних бобів, сіль, окрас: рибофлавін, олеорезин паприки. |
Смак | Ваніль |