670 ₴/кг
Мінімальне замовлення — 7 кг
До складу входять натуральні стручки ванілі, а завдяки консистенції, пасту зручно додавати в будь-які кондитерські вироби. Ванільна паста використовується для мусів, гелів, кремів, тіста для випічки. Можна використовувати як просочення для десертів.
Дозування: Для gelato: 30-40 г на літр базової суміші.
Поживна цінність в 100 г продукту: Енергетична цінність 1333 кДж (315 Ккал) білки - не містить, жири – не містить вуглеводи - 73 г
Умови зберігання: Зберігати в прохолодному та сухому місці.
Термін придатності: 36 місяців.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 7000 г |
Склад | Глюкозно-фруктозный сироп, ароматизатори, колір: бета-каротин, порошок ванільних бобів. |
Смак | Ваніль |