141 ₴/кг/кг
Мінімальне замовлення — 25 кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
Декстроза являє собою порошок зі злегка солодким смаком. Отримують декстрозу шляхом гідролізу кукурудзяного крохмалю.
Декстроза використовується для того, щоб уникнути кристалізації. Додається на етапі зброджування цукру для поліпшення зовнішнього виду і терміну придатності продуктів.
Використання декстрози
Дозування: від 2 до 5% по відношенню до загальної маси в цілому.
- Декстроза в морозиві: насамперед допомагає економити до 30% цукру на виробництві. Декстроза знижує температуру замерзання морозива, щоб уникнути кристалізації. Крім того, декстроза дозволяє краще фіксувати аромати. Важливо: замінити всю сахарозу на декстрозу не можна, так як таке морозиво буде занадто швидко танути.
- Декстроза при виготовленні печива і випічки: є потужним засобом проти «старіння» вироба, черствіння і висихання м'якушки. Надає пористість і покращує смак та аромат випічки.
Основні | |
---|---|
Виробник | Імпорт |
Країна виробник | Бельгія |
Форма випуску | Розсипний |
Склад | Декстроза моногідрат |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Цукрозамінник |
вага в кг | 25 |