Високоякісна персипанова паста з ароматних ядер абрикосових кісточок. Використовується для начинок, пряників, всіх видів випічки та кондитерських виробів.
Виробляється аналогічно марципану. Замість мигдалю використовуються ядра абрикосових кісточок, у яких міститься гірка речовина амигдаліну, яка попередньо видаляється. Для отримання персипану мелена маса ядер абрикосів змішується з цукром.
Переваги персипана
• економічна альтернатива марципану;
• аналогічність із марципаном у сферах застосування (особливо вигідною альтернативою марципану персипан є в борошняних кондитерських виробів);
• технологічна схожість із марципаном, може замінюватися у рецептурі
• можливість змішування марципана та персипану в потрібних пропорціях для досягнення максимально наближеного смаку до марципану в продукті;
• високі якісні показники та преміум'якість продукту;
Поживна цінність у 100 г продукту:
Енергетична цінність 1,925 кДж / 462 ккал
білки - 13 г,
жири 27г,
вуглеводи - 39 г
Умови та термін зберігання: 360 днів із дати виготовлення. Зберігати за температури приблизно 15 - 18 °C и відносної вологості 60% в захищеному від впливу світла місці.