Марципан із 52% вмістомквапного мигдалю має чітко окреслений мигдальний смак і колір слонової кістки.
Підійде для створення начинок, цукерок, додавання у випічку
Якість і смак марципана Lubeca, який виробляються з найкращих інгредієнтів, офіційно визнані навіть найвимогливішими покупцями.
Марципан мигдалю має всі корисні властивості самого горіха, сприятливо впливає на організм, допомагає в боротьбі зі стресом і виконує
захисні функції організму.
Поживна цінність у 100 г продукту:
Енергетична цінність 1,977 кДж / 474 ккал
білки - 12 г,
жири 29г,
вуглеводи - 38 г
Умови та термін зберігання: 360 днів із дати виготовлення. Зберігати за температури приблизно 15 - 18 °C и відносної вологості 60% в захищеному від впливу світла місці.