Марципан (26%), виготовлений із солодкого каліфорнійського мигдалю з прекрасною текстурою, світлим кольором і приємним солодким смаком. Особливо підходить для обтягування тортів, виготовлення деталей декору тортів — квітів, фруктів, фігурок і тварин.
Каліфорнійський мигдаль надає марципану неповторного смаку.
Правила роботи з марципаном: під час роботи використовуйте цукрову пудру, щоб уникнути прилипання мастики до рук під час ліплення фігурок або до силіконового килимка під час розкатання.
Готові вироби добре зберігають свою форму, але тривалий час не тверднуть.
Горіхова мастика марципан легко фарбується в будь-який колір за допомогою жирових або гелевих харчових барвників.
Марципан мигдалю має всі корисні властивості самого горіха, сприятливо впливає на організм, допомагає в боротьбі зі стресом і виконує
захисні функції організму.
Поживна цінність у 100 г продукту:
Енергетична цінність 1,818 кДж / 432 ккал
білки — 5,7 г
жиры – 14 г,
вуглеводи — 69 г
Умови та термін зберігання: 360 днів із дати виготовлення. Зберігати за температури приблизно 15 - 18 °C и відносної вологості 60% в захищеному від впливу світла місці.