Високоякісна персипанова паста з ароматних ядер абрикосових кісточок. Використовується для начинок, пряників, всіх видів випічки та кондитерських виробів.
Виготовляється аналогічно марципану. Замість мигдалю використовуються ядра абрикосових кісточок, у яких міститься гірка речовина амігдалін, який попередньо видаляється. Для отримання персипану мелена маса ядер абрикосів поєднується з цукром.
Переваги персипану
• економічна альтернатива марципану;
• аналогічність з марципаном у сферах застосування (особливо вигідною альтернативою марципану персипан є в борошняних кондитерських виробах);
• технологічна схожість з марципаном, може замінюватись в рецептурі
• можливість змішування марципану та персипану в потрібних пропорціях для досягнення максимально наближеного смаку до марципану в продукті;
• високі якісні показники та преміум якість продукту;
Поживна цінність в 100 г продукту:
Енергетична цінність 1,925 кДж / 462 ккал
білки - 13 г,
жири - 27г,
вуглеводи - 39 г
Умови та термін зберігання: 360 днів із дати виготовлення. Зберігати при температурі близько 15 - 18 °C та відносної вологості 60% у захищеному від впливу світла місці.