Марципан преміум-класу з ароматного середземноморського мигдалю.
Підходить для мигдального печива і цукерок, рогаликів і тортів; начинок для випічки.
Марципан Lubeca із середземноморського мигдалю має приємну, трохи зернисту структуру і дивовижний аромат мигдалю, без вкраплень мигдального лушпиння.
Якість і смак марципана Lubeca, який виробляється з найкращих інгредієнтів, офіційно визнано навіть найвибагливішими покупцями.
Марципан мигдалю має всі корисні властивості самого горіха, сприятливо впливає на організм, допомагає у боротьбі зі стресом і виконує захисні функції організму.
Поживна цінність у 100 гр продукту:
Енергетична цінність 1,960 кДж /470 ккал
білки – 11г
жири - 29г
вуглеводи – 38 г
Умови та термін зберігання: 360 днів з дати виготовлення. Зберігати при температурі близько 15 - 18 °C та відносної вологості 60% у захищеному від впливу світла місці.