Продавець Товари для кондитера ProDeko розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
701 відгук

Зараз компанія не може обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

ProDeko
+380 (67) 334-14-33
+380 (50) 334-14-33
+380 (44) 494-14-33
Кошик
Желатин харчовий гранульований Ewald 200 Bloom 1 кг

Желатин харчовий гранульований Ewald 200 Bloom 1 кг

  • Під замовлення
  • Код: 160322-20VE/0.5
clockВідправка з 21 травня 2024

288 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

+380 (67) 334-14-33
  • +380 (50) 334-14-33
  • +380 (44) 494-14-33
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики

Желатин гранульований свинячий використовується для приготування заливних, желе, тортів, цукерок, мусів , кремів, суфле і зефіру і морозива.

Має сильні желюючі властивості. Желатин не впливає на смак, колір і запах готового продукту.

Гранульований желатин застосовується як желюючий агент, загущувач, стабілізатор і емульгатор. У малих кількостях він надає густоту соусам та кремам, а у великих загущає рідини до такого ступеня, що їх можна різати ножем. Використовується у виробництві морозива, перешкоджаючи утворенню занадто великих кристалів льоду, маса в результаті виходить більш гладкою та ніжною.

Вимагає попереднього замочування в певній кількості рідини. Оптимальною для замочування вважається пропорція 9 мл води на 1 г сухого желатину. Процес набухання може займати від 15 до 45-60 хвилин в залежності від якості продукту. Після набухання ємність з желатином ставиться на плиту та при помірному нагріванні і постійному помішуванні желатин розчиняється. Далі желатинова маса вводиться в рідину, крем або соус, який необхідно перетворити в желе. Якщо Вам трапився швидкорозчинний желатин (вказується на упаковці), то допускається варіант, коли в набряклий желатин вводиться рідина, що закипіла, і розмішується до розчинення.

Термін придатності: 3 роки
При кімнатній температурі, в сухому місці без сторонніх запахів

У рецептах має вказуватися вид желатину та його сила. Якщо в рецепті у вас вказана одна сила желатину, а той желатин, який є у вас, має іншу силу, ви можете перерахувати необхідну кількість за формулою.

Наприклад:

Якщо у вас рецепті вказано желатин силою 220, а у вас є лише 160. Формула виглядатиме так 220/160=1.375 . Якщо в рецепті зазначено, наприклад, 15 г, вам потрібно помножити на 15 отримане число 15*1.375=20.625 г. Скругляйте у більшу сторону і виходить 21 г. Цю масу можна використовувати в рецепті.

Якщо у вас рецепті вказано желатин силою 160, а у вас є лише 220. Формула буде виглядати так (160/220)= 0.727. Якщо в рецепті зазначено, наприклад, 15 г, вам потрібно помножити на 15 отримане число 15*0.727=10.905 г. Скругляйте у більшу сторону і виходить 11 г. Цю масу можна використовувати в рецепті.

Основні
Вага500 г
ВиробникEwald-Gelatine
Країна виробникНімеччина
ТипЖелатин
Складжелатин харчовий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 288 
Желатин харчовий гранульований Ewald 200 Bloom 1 кгЖелатин харчовий гранульований Ewald 200 Bloom 1 кг
Під замовлення
288 
+380 (67) 334-14-33
  • +380 (50) 334-14-33
  • +380 (44) 494-14-33

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner