672 ₴
У коробці 200 аркушів
Листи желатину порційні особливо підходять для приготування заливних, желе, тортів, цукерок, мусів , кремів, суфле та зефіру.
Листовий желатин має чудові кулінарні характеристики: чистота, прозорість, відсутність сторонніх запахів, швидкість набухання, рівномірна консистенція. Листовий желатин не потрібно зважувати, т. к. вага кожного аркуша вже визначена.
Листовий желатин більш зручний у використанні, оскільки не розсипається і не вимагає зважування. На відміну від порошкового, його можна замочувати в будь-якій кількості холодної води. При цьому листовий желатин дуже швидко набухає, (протягом 2-3 хвилин) і розчиняється (1-5 сек).
Желатин свинячий є 100% натуральним продуктом, його одержують із тваринної сировини. Желатин може згустити рідину, перетворити її в гель або в більш тверду масу.
Термін придатності: 3 роки
Умови зберігання: При кімнатній температурі, в сухому місці без сторонніх запахів
У рецептах має вказуватися вид желатину та його сила. Якщо в рецепті у вас вказана одна сила желатину, а той желатин, який є у вас, має іншу силу, ви можете перерахувати необхідну кількість за формулою.
Наприклад:
Якщо у вас рецепті вказано желатин силою 220, а у вас є лише 160. Формула виглядатиме так 220/160=1.375 . Якщо в рецепті зазначено, наприклад, 15 г, вам потрібно помножити на 15 отримане число 15*1.375=20.625 г. Скругляйте у більшу сторону і виходить 21 г. Цю масу можна використовувати в рецепті.
Якщо у вас рецепті вказано желатин силою 160, а у вас є лише 220. Формула буде виглядати так (160/220)= 0.727. Якщо в рецепті зазначено, наприклад, 15 г, вам потрібно помножити на 15 отримане число 15*0.727=10.905 г. Скругляйте у більшу сторону і виходить 11 г. Цю масу можна використовувати в рецепті.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Ewald-Gelatine |
Країна виробник | Німеччина |
Тип | Желатин |
Склад | желатин харчовий |
Країна реєстрації бренду | Німеччина |
Основні атрибути | |
Країна виробництва | Німеччина |
термін зберігання | 3 роки |
Вид | Листовий |
количество листов | 200 |
Сила желатина | 120 Bloom |