181 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
Декстроза Louis Francois (фасовка 1 кг)
Декстроза являє собою порошок зі злегка солодким смаком. Отримують декстрозу шляхом гідролізу кукурудзяного крохмалю.
Декстроза використовується для того, щоб уникнути кристалізації. Додається на етапі зброджування цукру для поліпшення зовнішнього виду і терміну придатності продуктів.
Використання декстрози Louis Francois
Дозування: від 2 до 5% по відношенню до загальної маси в цілому.
- Декстроза в морозиві: насамперед допомагає економити до 30% цукру на виробництві. Декстроза знижує температуру замерзання морозива, щоб уникнути кристалізації. Крім того, декстроза дозволяє краще фіксувати аромати. Важливо: замінити всю сахарозу на декстрозу не можна, так як таке морозиво буде занадто швидко танути.
- Декстроза при виготовленні печива і випічки: є потужним засобом проти «старіння» вироба, черствіння і висихання м'якушки. Надає пористість і покращує смак та аромат випічки.
Компанія Louis Francois, першопрохідці в області виробництва структурних агентів, емульгаторів, консервантів і харчових інгредієнтів. Виробляє та продає широкий асортимент продукції для філій гастрономічною, кондитерської, хлібобулочної, шоколадної, кондитерської і мороженої галузей по всьому світу. З виробничої площадки, розташованої в Парижі, Louis Francois вже понад сто років з ентузіазмом передає це ноу-хау, підкріплюючи свої досягнення інноваціями та досвідом.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Louis François |
Країна виробник | Франція |
Форма випуску | Розсипний |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Цукрозамінник |