3 753 ₴
Мінімальне замовлення — 12 шт.
Super Neutrose - це спеціальний стабілізатор для сорбетів та морозива.Його аантикристалізаційна властивість дозволяє поглинати залишкову воду сумішей, що складаються зі свіжого або розведеного молока, цукру, ароматів, вершків або масла.Коригує в'язкість суміші, покращує гладкість та делікатність, затримує танення льоду.
Дозування: морозиво від 2 до 3 г / л;
Фруктові сорбети від 4 до 5 г / л
Склад:глюкозний сироп, загусник: борошно з насіння ріжкового дерева E410, гелеутворюючі речовини: альгінати натрію E401, каррагинаны натрію E407
Основні | |
---|---|
Виробник | Louis François |
Країна виробник | Франція |
Тип | Стабілізатор |