1 470 ₴
Мінімальне замовлення — 12 шт.
Жовтий пектин являє собою порошок, який використувується в якості гелеутворюючого агента. Ідеально підходить для фруктових смол, желейних виробів та начинок для тортів.
Порошкоподібний пектин дозволяє отримати відмінні результати схоплювання при використанні з інгредієнтами, багатими на цукор (принаймні, 76% вмісту цукру).
Желеподібна речовина незворотня: її не можна розплавити або скинути при нагріванні.
Рекомендована кількість: від 10г до 12 г на кг
Склад: пектин E440i, тартрат натрію та калію E337, декстроза, поліфосфат натрію S452i.
Основні | |
---|---|
Виробник | Louis François |
Країна виробник | Франція |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | пектин |