Продавець Товари для кондитера ProDeko розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
698 відгуків

Зараз компанія не може обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

ProDeko
+380 (67) 334-14-33
+380 (50) 334-14-33
+380 (44) 494-14-33
Кошик
Папір шокотрансфер для шоколаду KopyForm Choco Sheets A4 25 sheets

Папір шокотрансфер для шоколаду KopyForm Choco Sheets A4 25 sheets

  • Під замовлення
  • Тільки оптом
  • Код: 1587CH
clockВідправка з 10 травня 2024

1 397 /упаковка

Мінімальне замовлення — 10 упаковок

+380 (67) 334-14-33
  • +380 (50) 334-14-33
  • +380 (44) 494-14-33
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики

 

Choco Sheets® - це вкриті трансферні листи, на яких можна друкувати харчовими чорнилами від Kopyform. Використовуйте Choco Sheets, щоб надрукувати свій логотип, фотографію чи повідомлення на шоколадних цукерках, шоколадних батончиках

Друк на шоколаді з допомогою KOPYFORM Choco Sheets® повинен виконуватися «дзеркальним відображенням» (друк на футболці) на ламінованій частині Choco Sheets® з параметром якості друку, встановленим на «Високий». Подайте листи з фронтального завантажувача вашого принтера.
Дайте надрукованим аркушам висохнути при 20 ° C і максимальній вологості менше ніж 50%. Якщо вологість перевищує 50%, ви повинні збільшити кімнатну температуру. Будь ласка, переконайтесь, що харчові чорнила абсолютно сухі, перш ніж додавати шоколад в Choco Sheets® (темні кольори повинні сохнути довше, ніж світлі).
Помістіть Choco Sheet® на дерев'яну або пластикову поверхню (не використовуйте мармурову поверхню або сталеву поверхню) і нанесіть темперований білий шоколад. При нанесенні на Choco Sheet® білий шоколад повинен мати температуру не менше 31,5 ° C.
Охлодіть шоколад до температури 4 ° С - 8 ° С протягом приблизно 15 хвилин. Як тільки шоколад затвердіє, його можна видалити з Choco Sheet®. Якщо ви все зробили правильно, ваш відбиток тепер буде переведений в шоколад.
 
Склад:
Кукурудзяне борошно, масло какао, цукор, сушений яєчний білок, сухе знежирене молоко, загусник E1422, картопляне борошно, вода, оливкова олія, сіль

Термін придатності - 12 місяців, при температурі від 15 до 20 градусів Цельсія.

Основні
ВиробникKopyform
Країна виробникНімеччина
Користувальницькі характеристики
ФорматА4
Кількість25 pcs
Тип бумагиШокотрансфер
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 397 /упаковка
  • Мінімальне замовлення: 10 упаковок
Папір шокотрансфер для шоколаду KopyForm Choco Sheets A4 25 sheetsПапір шокотрансфер для шоколаду KopyForm Choco Sheets A4 25 sheets
Під замовлення
1 397 /упаковка
+380 (67) 334-14-33
  • +380 (50) 334-14-33
  • +380 (44) 494-14-33

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner