565 ₴/кг
Шоколад має свій унікальний смак, створений на 100% з чистого какао-паста, відібраного найкращого молочного порошку, цукру та чистого ванілі сорту Бурбон. І кожна рецептура несе гарантійну якість Калебаут (Callebaut).
Кожен із білих Finest Belgian Chocolate Калебаут (Callebaut) створений на 100% із чистого какао-паста, відібраного найкращого молочного порошку, цукру та чистої ванілі сорту Бурбон. Професіонали отримують великий спектр вибору смакових відчуттів: від вершкового до карамельного смаку. Кожна рецептура унікальна і, як результат, ексклюзивна гарантія Калебаут (Callebaut) говорить про незмінну якість і смак продукції. Це гарантія, на яку Ви можете покластися сьогодні, завтра та завжди. І з такою різноманітністю плинності, Ви легко знайдете найкращий варіант білого шоколаду для Вашого застосування. Число крапель показує ступінь плинності.
Velvet — Насичений смак свіжого молока. Не надто солодкий.
Вміст какао 32%, з них 32% какао-паста, 22,3% молока.
Країна походження какао-бобів:
Переважно західноафриканські какао-баби, переважно сортує форастеро.
Основні | |
---|---|
Виробник | Callebaut |
Країна виробник | Бельгія |
Вага | 1000 г |
Тип шоколаду | Білий |
Користувальницькі характеристики | |
Без цукру | З цукром |
Плинність | 3 краплі |